camera inspectie

Riool camera-inspectie

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar ook u kunt problemen krijgen met uw riool. Onze vakmanis er voor u wanneer u tegen een rioolprobleem aanloopt. Wij helpen u met een oplossing vinden en adviseren u over waar het nog beter kan. Wij maken gebruik van camera-inspectie en kunnen op deze manier vroegtijdig ontdekken of uw riool beschadigd is of aan vervanging toe is. Doordat wij gebruik maken van camera-inspectie kunnen wij uw probleem gericht aanpakken. In het verleden kon het soms moeilijk zijn om een klein probleem te ontdekken, zoals een lekkage, maar door de camera-inspectie kunnen wij uw riool bekijken en het probleem snel vinden. En dit allemaal zonder het open te breken.

Aanwijzingen voor problemen

U kunt onze hulp inschakelen wanneer u denkt dat er iets mis is met uw riool. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen dat er iets mis is. Een verstopping is natuurlijk de meest voor de hand liggende. Uw afvoer kan regelmatig verstopt raken en dan weer goed functioneren, dit is echter een aanwijzing dat de afvoereen probleem heeft dat verholpen moet worden. Er kan ook bijvoorbeeld lekkage zijn in de kruipruimtes. Of er komt water omhoog via de afvoerput. Maar ook buitenshuis kunt u aanwijzingen vinden van een beschadigd riool. Er kan stank van het riool rond het huis hangen of delen van de tuin en straat zijn aan het verzakken. Het is van belang dat u zo snel mogelijk iets doet met deze aanwijzingen, want zo kunnen wij ervoor zorgen dat het probleem niet erger wordt.

Camera-inspectie werkt het best

Wij krijgen door onze camera-inspectie een goed beeld van wat er mis is met uw afvoer. De camera-inspectie toont ons in kleur de afvoer van binnenuit en zo kunnen wij alles tot in de kleinste hoekjes bekijken en opsporen waar uw riool beschadigd is. Onze camera-inspectie werkt voor rioolleidingen die tussen 40mm en 150 mm breed zijn. Afvoerleidingen vanaf 50mm en groter kunnen wij van binnenuit bekijken. Zelfs bochten tot 90 graden in de rioolbuizen zijn te inspecteren. De camera is boven de grond via een zender te volgen, zo is onnodig openbreken van uw riool verleden tijd. Wij kunnen ons nog goed herinneren hoe dat ging voordat wij de camera-inspectie zijn gaan gebruiken. Wees niet bang om onze hulp in te schakelen, wij kunnen u met deze technologie veel sneller en gerichter helpen. Dit scheelt u tijd en geld. Onze specialisten zullen uw riool probleem via het beeldscherm vinden en vervolgens kunnen wij enkel daar waar het probleem zich voordoet, het riool openmaken.

Offerte aanvragen

Om u direct door te verbinden met de specialist bij u in de buurt vragen wij u om onderstaand uw provincie te selecteren.

Utrecht: 088 444 7690 Flevoland: 088 444 7690
Zuid Holland: 088 444 7691 Noord-Holland: Gratis offertes