Riool ontstoppen Emmeloord

Een verstopping van het riool komt in Emmeloord vaak voor. Een verstopt riool veroorzaakt een onaangename rioollucht in huis en belemmert de afvoer van vuil water. Heeft u te maken met een verstopping in het doucheputje, de wc of de wastafel? Verstoppingen komen overal in huis voor.

Benieuwd wat u kunt doen bij een verstopt riool of een verstopte afvoer?

Op deze pagina leest u alles over verschillende verstoppingen, wat u zelf kunt doen en wanneer u een ontstoppingsbedrijf inschakelt. Wist u dat een ontstoppingsdienst meer doet dat het ontstopping van de riolering? Lees op deze pagina meer over rioolonderhoud, een rioolinspectie met inspectiecamera, ontstopping en een rioolreiniging. Ook leest u hoe u snel van rioolvliegjes afkomt en wat een rioleringsbedrijf meer voor u doet.

Riool of afvoer verstopt?

Heeft u een klus omtrent uw riolering of afvoer? Kies voor snelle en vakkundige hulp uit uw regio!

Gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen. Het is vrijblijvend: u zit nergens aan vast.

24/7 ontstoppingsdienst

Is het een spoedklus? Maak dan gebruik van de 24/7 ontstoppingsdienst. Klik & bel direct!


Waarom een ontstoppingsbedrijf via Riolering Direct?

 • 24/7 bereikbaar voor spoedservice
 • Effectieve technieken voor snelle rioolinspectie
 • Moderne apparatuur voor ontstopping
 • Ontstoppen zonder hak- en breekwerk
 • Rioolonderhoud om verstopping te voorkomen
 • Snelle en vakkundige ontstopping
 • Effectieve bestrijding van rioolvliegjes
 • Gratis en vrijblijvende offerte, om inzicht te krijgen in de scherpe prijzen

riool ontstoppen Emmeloord

Riool of afvoer verstopt in Emmeloord?

Is uw wc verstopt? Of ruikt u een vieze rioolgeur in huis? Een verstopping is erg vervelend, en een verstopt riool komt altijd op een ongelegen moment. Ook zorgt een verstopping na verloop van tijd voor schade.

Riool verstopt, wat te doen?

 • Spoel de afvoerleiding door met een sodaoplossing.
 • Gebruik een plopper om het toilet te ontstoppen.
 • Gebruikt nooit een chemisch ontstoppingsmiddel!
 • Maak gebruik van de 24/7 spoeddienst om in contact te komen met een ontstoppingsdienst.

Ontstoppingsdienst Emmeloord: 24/7 spoedhulp

Spoelt uw wc niet meer door? Ga niet in de weer met een chemische rioolontstopper, maar bel direct met 088 444 7690 om in contact te komen met een rioolservice uit Emmeloord. De ontstoppingsdienst staat snel bij u op de stoep voor het ontstoppen van uw riool. U kunt dag en nacht bellen om gebruik te maken van de 24/7 spoeddienst van het ontstoppingsbedrijf.


Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst uit Emmeloord nodig?

Bel direct om gebruik te maken van de 24/7 ontstoppingsdienst!

088 444 7690


rioolservice

Nu bereikbaar.


Ontstoppingsbedrijf Emmeloord, voor welke klussen?

Bent u benieuwd wat de werkzaamheden zijn van een ontstoppingsbedrijf uit Emmeloord? U weet vast dat u een riooldienst inschakelt voor het ontstoppen van een rioleringsbuis, doucheputje, wastafel of gootsteen. Maar naast het uitvoeren van een ontstopping helpt een rioolservice u ook met een rioolinspectie of rioolonderhoud. Wist u dat u ook een riooldienst belt als u last heeft van rioolvliegjes? Een greep uit de werkzaamheden van een rioolservice:

 • Ontstoppen van het riool
 • Ontstopping van de afvoerleiding bij de gootsteen, wasmachine of het doucheputje
 • Rioolinspectie met een inspectiecamera
 • Nauwkeurige probleemdetectie met geavanceerde apparatuur
 • Rioolonderhoud om verstopping te voorkomen
 • Bestrijding van rioolvliegjes
 • Rioleringsbuizen vervangen en rioolrenovatie
 • Rioolonderhoud om verstopping te voorkomen

riool verstopt Emmeloord

Riool verstopt Emmeloord?

Ervaart u stankoverlast in de buurt van een doucheputje, de wc, de wasmachine of vaatwasser? Of spoelt het water in uw gootsteen of wastafel niet goed weg? Verstoppingen zijn zeer vervelend en komen altijd op een ongelegen moment. In de meeste gevallen ontstaat een rioolverstopping langzaamaan, doordat rioolbuizen na verloop van tijd dichtslibben. In Emmeloord zorgen onder andere hygiënische doekjes, haren en vet voor verstoppingen.

Schakel altijd een riooldienst uit Emmeloord in voor het snel ontstoppen van uw rioolbuizen. Vaak richten mensen veel schade aan door zelf met een plopper of een ontstoppingsveer aan de slag te gaan met de ontstopping. Ook het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen richt vaak meer schade aan dat dan het oplost. Een ontstoppingsdienst heeft ruime ervaring met ontstoppen en andere rioolproblemen, waardoor u altijd snel van de problemen af bent.

Oorzaken van verstopt riool

 • Het doorspoelen van doekjes, wc-rolletjes of geurblokjes
 • Een overvolle septische put
 • Het gebruik van te veel toiletpapier
 • Het doorspoelen van verf, olie of andere materialen
 • Het verzakken van de rioleringsbuizen
 • Boomwortels die door de riolering heen groeien
 • Haren die klitten in het riool
 • Een verkeerd aangelegd riool
 • Ophopingen van rioolslib

Riool ontstoppen Emmeloord, de werkwijze

Ruikt u een vieze rioollucht in huis? Of is uw wc of de gootsteen verstopt? U kunt zelf de verstopping oplossen door het riool door te spoelen met soda. Maak ook de zwanenhals schoon. Zit u dit niet zitten? Een riooldienst komt graag bij u langs.

Is het niet duidelijk waar de verstopping zit?

Laat dan een inspectie met een inspectiecamera uitvoeren door een rioleringsbedrijf. Vervolgens zorgt een ontstoppingsdienst voor een snelle ontstopping van uw riool of afvoerleiding met een rioolontstopper, een rubberen ontstopper of een veer. Een verstopt toilet lost een ontstoppingsbedrijf vaak op met een hogedrukspuit.


Heeft u last van een verstopte riolering?

Benut voor een ontstopping zo snel mogelijk de ontstoppingsdienst uit Emmeloord!

088 444 7690


rioolservice

Nu bereikbaar.


Afvoer verstopt Emmeloord?

Spoelt water niet meer goed door in de wastafel? Of blijft uw gootsteen vol water staan? Het wegspoelen van etensresten, zeep en haren zorgt vaak voor verstoppingen in de afvoerleiding. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen, omdat na verloop van tijd ernstige problemen en onnodige schade ontstaan.

Wat doet u bij een verstopping van de afvoer?

Gebruik nooit chemische ontstoppingsmiddelen. Deze veroorzaken juist schade in de afvoerbuizen en zijn zeer gevaarlijk. Wel kunt u de afvoerleiding doorspoelen met een sodaoplossing. Werkt dit niet? Schakel dan zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in. De rioolservice gebruikt een gootsteenontstopper of mechanische veer voor het snel ontstoppen van uw afvoerleiding.

Oorzaken van verstopte afvoer

 • In de keuken zorgt het doorspoelen van etensresten en vet vaak voor een verstopping.
 • Vet hoopt zich op in de afvoerbuizen, waardoor deze langzaam dichtslibt.
 • In de badkamer zorgen haren en zeepresten vaak voor een verstopping.
 • Haren klitten in de afvoerleiding, waardoor zeepresten en tandpasta blijven hangen.
 • Roest in oudere leidingen van gietijzer.
 • Afvoerleidingen die te vlak liggen, waardoor doorstroming lastig is.

afvoer verstopt Emmeloord

Afvoer ontstoppen Emmeloord, de werkwijze

Verstopping van afvoerleidingen komt overal in huis voor. Zit er een verstopping in uw afvoerleiding en weet u niet wat u moet doen? Lees dan onderstaand stappenplan.

 • Stap 1: schoonmaken. Vaak zit de verstopping in de sifon, of zwanenhals. Draai deze los en maken deze grondig schoon.
 • Stap 2: plopper. Zorg dat de ontstopper in een laag water staat en druk hem naar beneden en vervolgens omhoog.
 • Stap 3: ontstoppingsveer. Gebruik alleen een ontstoppingsveer als u weet hoe dat werkt.
 • Stap 4: ontstoppingsbedrijf inschakelen. Is het niet gelukt de afvoerleiding te ontstoppen? Schakel dan via het offerteformulier een ontstoppingsdienst uit Emmeloord in.

Afvoer ontstoppen, wat kunt u zelf doen?


Rioolservice voor alle verstoppingen

Verstopping van het riool komt op allerlei plekken in huis voor. Denk aan de wc, de gootsteen in de keuken of de vaatwasser. Maar ook de afvoer van de douche of de wasmachine kunnen verstopt raken. Een verstopping is altijd erg vervelend en gaat meestal gepaard met een onaangename rioollucht.

Wilt u weten wat u het beste kunt doen bij een verstopping in een afvoerleiding? Hieronder leest u meer over verschillende verstoppingen en wanneer u het best een rioolservice inschakelt.

Wc verstopt?

Een verstopt toilet is erg vervelend. Het gebruik van te veel toiletpapier of te weinig water bij het doorspoelen zijn vaak de oorzaak. Vaak merkt u eerst dat het water niet goed wegloopt, totdat de wc helemaal verstopt is.

Wat moet u niet doen?

Het helpt niet om extra door te spoelen. Dat zorgt enkel voor een overstroming van het toilet, wat het ontstoppen lastiger maakt. Ook is het niet verstandig om chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Deze zijn erg gevaarlijk en beschadigen de rioleringsbuizen, wat voor grote problemen kan zorgen.

Wc ontstoppen Emmeloord

Wat doet u wel bij een verstopping van uw wc? Bel naar 088 444 7690 om direct in contact te komen met een ontstoppingsbedrijf. Een riooldienst gebruikt bij het ontstoppen een hogedrukspuit om alles snel te ontstoppen, zonder dat er hak- of breekwerk nodig is. Voor u het weet is de verstopping verholpen en kunt u weer gebruik maken van uw toilet.

gootsteen verstopt Emmeloord

Gootsteen verstopt?

Loopt het water in uw gootsteen langzaam of niet meer weg? Verstoppingen in de keuken worden veelal veroorzaakt door het doorspoelen van etensresten en vet. Zelfs het doorspoelen van afwaswater zorgt al voor vet in de afvoer. Vetresten hopen zich langzaam op in de afvoerleiding en zorgen na langere tijd voor een blokkade.

Pas op met chemische ontstoppingsmiddelen!

Deze ontstoppingsmiddelen doen vaak meer kwaad dan goed. Ze zijn zeer agressief, waardoor de binnenkant van de leidingen beschadigt. Ook zijn deze middelen zeer schadelijk voor uw gezondheid.

Gootsteen ontstoppen Emmeloord

Probeer om te ontstoppen eerst de gootsteen door te spoelen met een sodaoplossing. Vaak zit het probleem in de sifon. Door deze los te maken en goed schoon te maken lost u de blokkade meestal op. Helpt dit allemaal niet? Of wilt u het ontstoppen van uw afvoer professioneel aanpakken? Schakel dan een rioleringsbedrijf uit Emmeloord in.


Loopt uw gootsteen niet goed meer door?

Laat de afvoerleiding ontstoppen door een erkend ontstoppingsbedrijf uit Emmeloord!

Gratis offerte

Afvoer van wasmachine verstopt?

Een verstopping van de afvoer van de wasmachine merkt u meestal doordat er water in de wasmachine blijft staan. Soms lekt er ook water. U kunt de afvoerleiding van de wasmachine zelf ontstoppen door de sifon los te maken en goed schoon te maken.

Werkt dit niet genoeg?

Giet dan een kopje baking soda en vervolgens azijn in de afvoerleiding. Laat de bruisende oplossing 15 minuten inwerken en spoel de leiding door. Werkt dit niet? Dan moet u een riooldienst inschakelen om de verstopping met een verstoppingsveer op te lossen.

Afvoer van vaatwasser is verstopt

Blijft er water in de vaatwasser staan? Is dit water troebel en ruikt u een onaangename rioollucht rond de vaatwasser? Dan is de afvoerleiding van uw vaatwasser verstopt. Kalkaanslag of etensresten zijn vaak de boosdoener. Probeer eerst zelf het filter schoon te maken.

Ligt het probleem niet bij het filter?

Als het probleem niet bij het filter ligt, schakelt u het best een ontstoppingsdienst in. De vakman controleert de afvoerpomp kijkt of de afvoerslang verstopt is. Een verstopping is met een ontstoppingsbedrijf uit Emmeloord snel opgelost.

doucheputje verstopt Emmeloord

Doucheputje verstopt, wat nu?

Een verstopt doucheputje komt in Emmeloord vaak voor. Vaak zijn haren en zeepresten de boosdoeners. Zeepresten hechten zich aan de afvoerleiding en haren gaan klitten, waardoor de blokkade naar verloop van tijd ontstaat. U ruikt vaak een rioollucht in de badkamer.

Wat doet u bij verstopping?

Probeer om te ontstoppen de afvoerleiding door te spoelen met een sodaoplossing en verwijder haren die vlak onder het putje vast zitten. Een ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van een ontstoppingsveer om het vuil uit de afvoerleiding te halen. Een ontstoppingsdienst heeft hier ruime ervaring in en gebruikt de veer zonder uw leidingen te beschadigen.

Afvoer van wastafel verstopt

Zit er een verstopping in de afvoerleiding van uw wastafel? U merkt dat vaak aan dat water minder snel wegloopt, of dat het zelfs even in de wasbak blijft staan. Vaak wordt de verstopping veroorzaakt door het wegspoelen van tandpasta of haren.

Hoe pakt u het ontstoppen aan?

Schroef de sifon los en maak deze goed schoon. Zit de blokkade dieper? Dan is een verstoppingsveer nodig. Verkeerd gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen veroorzaakt schade aan de afvoer. Een ontstoppingsdienst heeft ruime ervaring in het ontstoppen met een ontstoppingsveer.

Kosten riool ontstoppen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het ontstoppen van het riool door een ontstoppingsdienst? Of wil u weten wat een ontstoppingsbedrijf meer voor u doet? In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van de kosten van riool ontstoppen en kosten van andere werkzaamheden die onder de rioolservice ballen.

Wat kost een ontstopping?

Voor het ontstoppen van het riool door een ontstoppingsbedrijf betaalt u een vanafprijs van €100,- per uur. Ruikt u een vieze rioollucht in huis en wilt u weten waar die vandaag komt? Voor een rioollucht detectie door een erkende riooldienst betaalt u een vanafprijs van €140,- per klus. In de volgende tabel vindt u meer gemiddelde prijzen.

Prijstabel: wat kost een ontstoppingsbedrijf?

Kosten ontstoppingsbedrijf Vanafprijzen* Prijs is afhankelijk van o.a.
Riool ontstoppen Vanaf €100,- per uur – Uurtarief of vaste prijs?
– Voorrijkosten
– Spoedklus?
Rioolinspectie (camera inspectie) Vanaf €150,- – Voorrijkosten
– Spoedklus?
Rioollucht detectie (rook inspectie) Vanaf €140,- – Voorrijkosten
– Spoedklus?
Riolering aanleggen (11 meter leiding. Inclusief arbeids- en materiaalkosten) Vanaf €900,- – Voorrijkosten
– Gebruikt materiaal
– Uurtarief
Riolering vervangen / rioolrenovatie (basis voor rijtjeswoning) Vanaf €1.000,- – Voorrijkosten
– Gebruikt materiaal
– Uurtarief
– Staat van riolering
Rioolreiniging Vanaf €150,- – Voorrijkosten
– Spoedklus?

* Let op: dit zijn vanafprijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Bent u op zoek naar een betaalbaar ontstoppingsbedrijf?

Vraag vandaag nog een offerte aan van een rioleringsbedrijf met een scherpe prijs!

Gratis offerte

Hoe zit het met de verzekering?

Als huiseigenaar krijgt u in bijna alle gevallen de kosten van het ontstoppen van het riool vergoed door uw verzekeraar. Alleen als de verstopping aantoonbaar had kunnen voorkomen, kunnen sommige verzekeraars moeilijk doen. Zorg er daarom altijd voor dat u de afvoerleidingen goed gebruikt en spoel geen dingen door die niet in het riool mogen.

Huurt u een woning?

De verhuurder is verantwoordelijk voor de kosten van verstopping door gebrekkig onderhoud. Heeft u de verstopping zelf veroorzaakt door bijvoorbeeld frituurvet door te spoelen? Dan bent u zelf aansprakelijk.

rioolinspectie Emmeloord

Rioolinspectie, hoe werkt het?

Heeft u terugkerende problemen met het riool, maar weet u niet precies waar de problemen vandaan komen? Met een rioolinspectie met inspectiecamera krijgt een rioleringsbedrijf een goed beeld van de staat van uw riool. Een rioolservice maakt van geavanceerde technieken gebruik om een inspectie te doen en zo mankementen op te sporen.

Een ontstoppingsdienst maakt een putfoto of videobeelden met een inspectiecamera van de binnenkant van uw riool. Na de inspectie krijg u een uitgebreid verslag van de ontstoppingsdienst.

Voor een rioolinspectie door een ontstoppingsbedrijf betaalt u een vanafprijs €150,- per klus.

Camera inspectie

Een van de manieren voor rioolinspectie die in Emmeloord het meest gebruikt wordt is de camera inspectie. Een ontstoppingsdienst beschikt over een geavanceerde inspectie-unit die afdaalt in het riool. De expert van de ontstoppingsdienst bestuurt de inspectie-unit en maakt videobeelden van de binnenkant van het riool.

Tegelijkertijd meten sensoren het verhang van het riool. Zo krijgt de ontstoppingsdienst een goed beeld van de buizen. Mankementen of veroudering legt een rioleringsbedrijf zo nauwkeurig vast. U krijg na de inspectie een uitgebreide rapportage van de bevindingen. Ook kunnen de meeste reparaties direct door het ontstoppingsbedrijf uitgevoerd worden.

Houd voor een camera inspectie rekening met een vanafprijs van €150,- per klus.

Rioollucht in huis?

Stank in huis is een vervelend probleem en levert u veel ongemak op. Vaak wordt stank uit het riool veroorzaakt door rioolgassen, die in hoge concentraties zelfs giftig zijn. Meestal is de riolering of de terugslagklep dan versleten. Er ontstaat dan luchtterugslag, waardoor het gaat stinken in uw woning. Na verloop van tijd ontstaan er kleine scheurtjes in de buizen van de riolering.

Hoe bepaalt een rioleringsbedrijf waar het probleem zit? Door rook in het riool te spuiten, worden lekken door kleine scheurtjes snel zichtbaar. Voor deze riooldienst in Emmeloord betaalt u vanaf €140,-.

Last van rioolvliegjes?

Komt u van een vakantie thuis en ziet uw toilet zwart van de vliegjes? Rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, voeden zich met schimmels en bacteriën uit rioolslib. Omdat rioolvliegjes zich razendsnel voortplanten, is snelle actie vereist. Schakel voor het bestrijden van rioolvliegjes een riooldienst in, u kunt zelf niet veel tegen de vliegjes doen.

Hoe bestrijdt een rioleringsbedrijf rioolvliegjes?

Een rioleringsbedrijf maakt eerst het riool schoon, waarna het rioolslib uit de buizen gezogen wordt. De vliegjes verdwijnen dan na een paar dagen vanzelf.

riolering aanleggen Emmeloord

Riolering aanleggen bij nieuwbouw of renovatie

Bouwt u een woning in Emmeloord? Of is uw riolering aan vervanging toe? De keuze om riolering te vervangen komt vaak voor regelmatige verstoppingen of stankoverlast. Een rioleringsbedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het oplossen van rioolproblemen, maar ook voor de aanleg van riolering en de plaatsing van een rioolontluchter.

Een rioleringsbedrijf levert riooldienst, zoals het aanleggen van riolering en de ontluchting van het riool van begin tot eind voor u. Zo zorgt een rioleringsbedrijf voor het benodigde graafwerk en eventuele hak- en breekwerkzaamheden.

Voor het aanleggen van 11 meter riolering betaalt u gemiddeld €900,-.

Riolering repareren of vervangen?

De levensduur van riolering is gemiddeld tussen 20 en 25 jaar. Plantenwortels, een verzakking, scheuren of gaten zorgen ervoor dat uw riool defect raakt. Een reparatie moet dan zo snel mogelijk uitgevoerd worden, om verdere problemen te voorkomen.

Is uw riolering verouderd? Ook voor het renoveren van uw riolering schakelt u het best een rioleringsbedrijf uit Emmeloord in. Een rioolservice gebruikt moderne hulpmiddelen om riolering aan te leggen met minimale graafwerkzaamheden.

Houd voor het riolering vervangen rekening met een vanafprijs van €1.000,- per klus.

rioolreiniging Emmeloord

Rioolreiniging voorkomt rioolproblemen

In Emmeloord is de oorzaak van rioolproblemen in de meeste gevallen achterstallig of slecht onderhoud. Voorkom problemen zoals verstopping en lekkage door regelmatig onderhoud aan uw riolering te laten uitvoeren. Een vakkundig rioleringsbedrijf doet dit graag voor u.

Wat houdt rioolonderhoud in?

Vervuiling zorgt ervoor dat het riool langzaam dichtslibt. Met een rioolreiniging voorkomt u vervelende problemen zoals verstopping. Een rioolservice gebruikt bij een rioolreiniging speciale apparatuur om ervoor te zorgen dat het riool vrij van vuil is. Voor rioolreiniging betaalt u vanaf €150,-.

Tips om zelf het riool of de afvoer te ontstoppen

Riool verstopt? Lees dan de volgende tips:

 • Gebruik soda als ontstoppingsmiddel.
 • Met een ontstoppingsveer maakt u vuil los van afvoerleidingen.
 • Een plopper trekt met een drukverschil de blokkade los.
 • Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen, deze beschadigen de rioleringsbuizen.
 • Schakel bij ernstige rioolverstoppingen professionele hulp in.

Recent aangevraagde offertes

Verstopte wc ontstoppen - Almere
Oude riolering vervangen bij renovatieproject - Urk
Rioolreiniging ter preventie van rioolproblemen - Zeewolde
Nieuwe riolering aanleggen bij nieuwbouwwoning - Marknesse
Camera inspectie van het riool - Biddinghuizen
Verstopping in afvoer van vaatwasser oplossen - Swifterbant
Ontstoppen van verstopte gootsteen - Lelystad
Oplossen van rioollucht in huis - Emmeloord
Rioolvliegjes verwijderen en probleem aanpakken - Dronten
Spoedklus. Verstopping in de badkamer oplossen - Zwolle

ontstoppingsbedrijf Emmeloord

Ontstoppingsbedrijf Emmeloord inschakelen? Gratis offerte!

Bent u benieuwd wat een ontstoppingsbedrijf voor u kan betekenen? Wilt u voor ontstoppingsdienst een rioleringsbedrijf inschakelen voor het ontstoppen van uw vaatwasser? Vul vandaag nog het offerteformulier in en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte van een ontstoppingsbedrijf uit Emmeloord.

Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst nodig?

Bel dan naar 088 444 7690 om direct in contact te komen met een ontstoppingsbedrijf uit uw buurt. Door de 24/7 ontstoppingsdienst staat er dag en nacht een rioleringsbedrijf klaar om uw rioolverstopping op te lossen!

Bel vrijblijvend 088 444 7690