Verstopte riolering in Utrecht?

Installatiebedrijf Riolering Direct helpt u in Utrecht als uw afvoer of riool verstopt zit. Wij bieden een snelle 24/7 spoedservice, zodat u bij iedere verstopping aan uw riolering zo snel mogelijk geholpen kunt worden. U kunt ons te allen tijden bereiken via 088 444 7652, waarop u direct in contact komt met één van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden en voorzien u graag van kwaliteitsadvies. Indien nodig sturen wij één van onze experts naar uw woning om uw riolering, toilet of afvoer te ontstoppen. Onze vakmannen in Utrecht zijn getraind in het ontstoppen van ieder type riolering en weten dit op een snelle wijze te voltrekken.

spoedservice

Riolering Utrecht
 

Riolering spoedformulier

Een beller is sneller: 088 444 7652


Wat te doen bij verstopping?

Heeft u last van een verstopping? Is uw riool verstopt of wil het water in uw douche niet meer doorstromen? Bij een kleine verstopping aan uw toilet of wasbak kunt u zelf met behulp van een plopper proberen om de zaak te ontstoppen. Lukt dit niet, dan raden wij aan om de hulp in te schakelen van een professional. Onze medewerkers hebben een gedetailleerde training gehad in het ontstoppen van iedere riolering en zorgen ervoor dat u in Utrecht zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw sanitaire voorzieningen in huis. Is daarom uw riool verstopt, neem dan contact op met een vakman voor het professioneel ontstoppen!

Rioolinspectie

Onze medewerkers in Utrecht staan u bij met een grondige rioolinspectie, waarbij we gebruik maken van cameratechnieken en andere moderne apparatuur. Door deze inspectie kunnen we direct zien of uw riool verstopt zit en waar de verstopping precies plaatsvindt. Indien er sprake is van een verstopping kunnen wij zo snel mogelijk overgaan tot het ontstoppen van uw riolering.

24/7 Spoedservice in Utrecht

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 088 444 7652. Hierop krijgt u direct één van onze medewerkers aan de lijn. Indien u helder uitlegt wat het probleem met de verstopping precies is, kunnen wij meteen een specialist naar uw woning sturen. De verstopping aan uw riolering in Utrecht is zo in no-time opgelost!

Direct contact

U kunt tevens hieronder het contactformulier invullen en een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag doen. Wij versturen u zo snel mogelijk een offerte op maat die is toegespitst op uw situatie. Zo weet u direct van welke service u kunt genieten indien uw riool verstopt is!

 
Wij staan 24 uur per dag voor u paraat in Utrecht en omstreken. Dat is wel zo gemakkelijk in het geval van een acute riolering verstopping! Indien u direct hulp nodig heeft, aarzel dan niet en bel naar 088 444 7652.

Rioolaanleg

Riool aanleg Naast het ontstoppen van uw oude riolering zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuw systeem voor uw riolering. Is uw riool verstopt, dan kan namelijk het een wijs besluit zijn om een nieuwe riolering aan te laten leggen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Riool verstopping

Rioolverstopping UtrechtIs uw riool verstopt, dan is het zaak om hier zo snel mogelijk naar te laten kijken door een professional. De specialisten van Riolering Direct in Utrecht zijn gespecialiseerd in het verhelpen van iedere soort verstopping. Neem vrijblijvend contact op via 088 444 7652!

WC verstopt

WC verstopt Een verstopping aan uw toilet is erg vervelend. Indien u het toilet zelf niet kunt ontstoppen, kan het zijn dat uw riool verstopt is. Onze experts kunnen deze verstopping in no-time voor u verhelpen. Wij helpen u graag in Utrecht!

Comments are closed.